Koolrabi met kaas en komijn

  • Nederlands, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-02-2006

Zo smaakt koolrabi erg lekker!!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 koolrabi\\\'s - 100 g jongbelegen kaas in plakken of geraspt - 2 eetlepels komijn- of karwijzaad
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
schilmes of dunschiller - ovenvaste schaal

Voorbereiding

Schil de koolrabi\'s met schilmes of dunschiller en snij deze in plakken van 0,5 tot 1 cm dik.

Bereidingswijze

Kook de koolrabiplakken in water met een beetje zout beetgaar in ongeveer 10 minuten (bekijk even of die tijd voor jou goed is of dat je van hardere of zachtere consistentie houdt). Laat ze uitlekken en leg ze dakpansgewijs in een overschaal terwijl je 2/3 van de kaas en de komijn/karwij verdeelt tussen de plakken. Het restant van kaas en zaadjes strooi je over het geheel.
Nu even gratineren onder de hete grill of in een hete oven.

Serveertip

Lekker met een tartaartje en gekookte aardappels

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten