1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. gado gado

gado gado

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-02-2006

Ingrediënten 4 personen


200 g.gebroken sperziebonen, 200 g. bloemkoolroosjes, 100 g. tauge, 1 ui, 200 g.Chinese kool, knoflook, ketjap manis, 1 Spaanse peper; pindasaus; witte rijst; kroepoek



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui en peper snipperen, kool fijn snijden

Bereidingswijze

Ui en knoflook roerbakken; na 2 min.kool, peper, bloemkool, sperziebonen toevoegen; 2 el. ketjap toevoegen en 10 min. roerbakken; pindasaus en witte rijst bereiden; groente op platte schaal leggen, pindasaus erover scheppen en daarop kroepoek in stukjes; serveren met witte rijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bruinsj


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bruinsj
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top