Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Knapperige karbonade

Knapperige karbonade

Door: chaootje

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-02-2006

Ingrediënten 4 personen


2 scharreleieren
2 tl paprikapoeder
peper, zout
50 g paneermeel (c1000)
4 haaskarbonades
3-4 el Bak & Braad vloeibaar




Bron: www.C1000.nl

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eieren met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak los in een diep bord. Strooi het paneermeel in een ander diep bord.
Wentel de karbonades eerst door het eimengsel en vervolgens door het paneermeel. Druk het paneer met de vlakke hand goed aan.
Verhit het vloeibare bakvet in een ruime Koekenpan en bak de karbonades op een halfhoog vuur aan beide kanten bruin en in ? 20 min. op een laag vuur gaar. Keer ze regelmatig. Lekker met gebakken aardappeltjes met bieslook aardappelmix (C1000) en roergebakken witlof.

Bron

C1000



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top