Maaltijdsalade met feta

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 naan broden (Patak?s)
6 el olijfolie extra vierge (C1000)
1 el vers geperst citroensap
1 tl vloeibare honing
1 tl mosterd
peper, zout
1 zakje rucola ? 75 g
200 g cocktailtomaten, in partjes
1 komkommer, in dunne plakjes
2 pakjes Apetina feta ? 150 g, in blokjes
2 el geroosterde pijnboompitten (bakje ? 90 g)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de broden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Klop een dressing van de olie, het citroensap, de honing, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Schep de rucola met de tomaten, de komkommer en de feta door elkaar.
Schenk de dressing erover en schep de salade voorzichtig om. Strooi de pijnboompitten erover. Serveer met het naanbrood.

Bron

C1000

Serveertip

Sneltip: Vervang de dressing door twee potjes kant en klare mosterddressing (koelversvak, C1000)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten