Schol met worteltjes en koriander

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
30 g boter
500 g panklare worteltjes, in schuine stukjes van ? 4 cm
250 g doperwtjes (diepvries)
500 g scholfilet
1 limoen, in partjes
peper, zout
2 el koriander (C1000), fijngesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Smelt de boter in een ruime pan en schep de worteltjes erdoor. Bak ze 2 min.
Schep er de doperwtjes door.
Leg de schol en de limoen tussen de worteltjes en bestrooi met peper en zout.
Schenk er 1 dl heet water bij en stoof de schol in ? 5 min. gaar en de worteltjes beetgaar. Bestrooi het gerecht met de koriander. Lekker met gekookte aardappelen.

Bron

C1000

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten