Vegetarische nuggets met ananas

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 sjalot, gesnipperd
3 el zonnebloemolie (c1000)
1 tl milde kerriepoeder
2 dl kokosmelk
1 blik ananasstukjes ? 567 g (c1000)
350 g sperziebonen, gebroken
groentebouillontablet
peper, zout
400 g vegetarische nuggets
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit de sjalot 2 min. in 1 el van de olie. Voeg het kerriepoeder, de kokosmelk, 1 dl ananassap, de ananasstukjes, de sperziebonen en de bouillontablet toe en breng het aan de kook.
Voeg peper en zout naar smaak toe. Kook de sperziebonen in ? 5 min. beetgaar.
Verhit de rest van de olie en bak de nuggets rondom bruin. Neem ze uit de pan en schep ze door het ananasmengsel. Lekker met witte rijst en plakjes komkommer.

Bron

C1000

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten