Vegetarische nuggets met ananas
- Vegetarisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 05-02-2006
Ingrediënten 4 personen
1 sjalot, gesnipperd3 el zonnebloemolie (c1000)
1 tl milde kerriepoeder
2 dl kokosmelk
1 blik ananasstukjes ? 567 g (c1000)
350 g sperziebonen, gebroken
groentebouillontablet
peper, zout
400 g vegetarische nuggets
Bereidingswijze
Fruit de sjalot 2 min. in 1 el van de olie. Voeg het kerriepoeder, de kokosmelk, 1 dl ananassap, de ananasstukjes, de sperziebonen en de bouillontablet toe en breng het aan de kook.
Voeg peper en zout naar smaak toe. Kook de sperziebonen in ? 5 min. beetgaar.
Verhit de rest van de olie en bak de nuggets rondom bruin. Neem ze uit de pan en schep ze door het ananasmengsel. Lekker met witte rijst en plakjes komkommer.
Bron
C1000
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties