Pasta met tomaat en rucola

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 600 gr. rijpe tomaten, gepeld in stukjes
* 1 teentje knoflook, fijngesneden
* 2-3 eetlepels olijfolie
* handvol basilicimblaadjes
* zout, peper
* 300 gr. penne
* handvol kleine rucolablaadjes
* 100 gr. parmezaanse kaas, grof geraspt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng tomaten, knoflook, olie en basilicum en breng op smaak met zout en peper. Zet dit mengsel apart. Kook de penne in ruim kokend water met zout beetgaar volgens gebruiksaanwijzing. Laat de penne uitlekken (houd 1,5 dl. kookwater achter) en roer er direct de saus door. Verdun het gerecht eventueel met wat kookwater als het te dik is. Garneer aan tafel met rucola en kaas.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten