Groene Salade met Avocado

  • Mexicaans, Bijgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 g spinazie of veldsla, 2 kropjes little gem, 2 avocado, 20 sprietjes bieslook, 2 el pompoenpitten (natuurwinkel), 2-4 el (sherry)-azijn, 4-6 el notenolie, zout en peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Was 100 g spinazie of veldsla, verwijder de steeltjes en laat de blaadjes in een vergiet goed uitlekken. Haal de blaadjes van 2 kropjes gem los en snijd 2 avocado in blokjes. Snijd 20 sprietjes bieslook in stukjes van 1 cm.

Bereidingswijze

Meng in een slaschaal de spinazie met de little gem, avocado, bieslook en 2 el pompoenpitten. Klop 2-6 el notenolie en zout en peper naar smaak tot een dressing en sprenkel deze over de salade

Serveertip

Bron : Tip

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

novemberrain18 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten