1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Groene Salade met Avocado

Groene Salade met Avocado

  • Mexicaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-02-2006

Ingrediënten 4 personen


100 g spinazie of veldsla, 2 kropjes little gem, 2 avocado, 20 sprietjes bieslook, 2 el pompoenpitten (natuurwinkel), 2-4 el (sherry)-azijn, 4-6 el notenolie, zout en peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was 100 g spinazie of veldsla, verwijder de steeltjes en laat de blaadjes in een vergiet goed uitlekken. Haal de blaadjes van 2 kropjes gem los en snijd 2 avocado in blokjes. Snijd 20 sprietjes bieslook in stukjes van 1 cm.

Bereidingswijze

Meng in een slaschaal de spinazie met de little gem, avocado, bieslook en 2 el pompoenpitten. Klop 2-6 el notenolie en zout en peper naar smaak tot een dressing en sprenkel deze over de salade

Serveertip

Bron : Tip



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top