Aloo Gobi

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-02-2006

bloemkool op zijn indiaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Voor 4 personen
1 bloemkool, in roosjes gesneden
2 aardappelen, in blokjes
2 eetlepels olie
2 theelepels komijnzaadjes
2 cm verse gember, fijngesneden
2 knoflookteentjes, fijngesneden
1 theelepel rode chilipoeder
100 gram doperwten (diepvries)
1 theelepel garam masala
2 theelepel korianderpoeder

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de komijnzaadjes ca. 1 minuut in de olie. Doe de gember, knoflook, chilipoeder en aardappelblokjes erbij. Voeg de garam masala, korianderpoeder, bloemkoolroosjes en doperwten toe en laat dit ca. 5 minuten bakken. Draai het vuur laag en laat alles in nog eens 15 minuten gaar worden. Serveren met rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten