Frisse tuinerwtenpuree
- Borrelhapje
- 10-20 min.
- Geplaatst op 02-02-2006
Lekker op bruschetta.
Ingrediënten 8 personen
250 g Bevroren tuinerwten2 takjes munt
50 g. boter
125 g mascarpone
klein teentje knoflook
Citroensap
zout en peper
Benodigdheden
keukenmachine, panBereidingswijze
Breng in een pan ruim water met wat zout aan de kook en strooi er de tuinerwten in. Laat ze 2 minuten koken en spoel de erwten in een vergiet met koud water af. Snijd de blaadjes van de munt zeer fijn en doe ze met de erwten en de boter in de keukenmachine. Pureer ze en meng er de mascarpone door. Pers de knoflook erboven uit en breng de puree op smaak met citroensap, zout en peper.
Serveertip
Lekker op brushcetta.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties