Frisse tuinerwtenpuree

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-02-2006

Lekker op bruschetta.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
250 g Bevroren tuinerwten
2 takjes munt
50 g. boter
125 g mascarpone
klein teentje knoflook
Citroensap
zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenmachine, pan

Bereidingswijze

Breng in een pan ruim water met wat zout aan de kook en strooi er de tuinerwten in. Laat ze 2 minuten koken en spoel de erwten in een vergiet met koud water af. Snijd de blaadjes van de munt zeer fijn en doe ze met de erwten en de boter in de keukenmachine. Pureer ze en meng er de mascarpone door. Pers de knoflook erboven uit en breng de puree op smaak met citroensap, zout en peper.

Serveertip

Lekker op brushcetta.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten