Zalm zoals bij de wok

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 02-02-2006

Wokgerecht met zalm en bosuitjes
Less is more. Minimale ingredienten, maximale smaak

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 zalmfilets*2 teentjes geperste knoflook* bosje bosuitjes, grof gesneden*woknoedels* olie voor te bakken
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Grote pan met ruim water aan de kook brengen. Zalm en bosuitjes in stukjes snijden.

Bereidingswijze

Zalm en groenten max 4 minuten blancheren in kokend water. Ondertussen olie in wok op temperatuur brengen. Na blancheren de zalm en de groente in de wok op hoog vuur roerbakken. Geperste knoflook en noedels toevoegen en doorgaren.

Bron

een keer gegeten en nagemaakt

Serveertip

lekker met in soja geroerbakte groenten zoals rode paprika en peultjes..

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten