Kapucijners

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-02-2006


met Zeeuws spek en stroop.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr. Zeeuws spek in blokjes.
2 grote uien gesnipperd.
1 groot blik kapucijners (500 gr.).
zout.
suikerstroop.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bak de spekblokjes in een hapjespan uit op een zacht vuur.
Voeg de ui toe en bak deze even mee tot ze zacht en lichtbruin zijn
Laat de kapucijners uitlekken.

Bereidingswijze

Roer de kapucijners samen met de boter door de spek en ui.
Laat ze nog 10 min. doorwarmen met het deksel op de pan, roer af en toe om.

Serveertip

Serveer de kapucijners met een lepel stroop en gekookte aardappelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten