gnocchi met asperges

  • Salade
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 02-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500gr gnocchi
1 pond groene asperges
250gr sherry tomaatjes
2 rode uien
1 ons rauwe ham
1 eetl pesto
stukje parmesaan
olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

asperges schoonmaken en in 3 stukken snijden

Bereidingswijze

kook de gnocchi totdat ze gaan drijven, dan zijn ze gaar, laat ze uitlekken in een vergiet,kook vervolgens de asperges in 3 min in het zelfde kookvocht en spoel ze af met koud water, bak de plakken ham in de olijfolie,totadat ze knapperig zijn,laat ze uitlekken op keukenpapier
bak de gnocchi in de zelfde olie totdat ook deze een bruin randje hebben,voeg dan de uien toe.doe de tomaten en de asperges erbij en bak het geheelnog 3 min
draai het vuur uit en roer voorzichtig de pesto er door
serveer de gnocchi op een bord en garneer het met de gebakken ham,schaaf er als laatste de parmesaan overheen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten