Stokbrood gezond met tartaar

  • Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 01-02-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 2 eieren.
1 bruin stokbrood.
2 bakjes Verse Tartaar met uitjes (te koop bij A/H).
4 eetl. halvanaise.
1/2 zak krop sla.
150 gr. wortelrauwkorst.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Eieren in 8 min. hardkoken, onder koud stromend water afspoelen, pelle en in plakjes snijden.

Bereidingswijze

Stokbrood in de lengte halveren, besmeren de ene helft met halvanaise, andere helft met tartaar .
Stokbrood met sla, uitjes, rauwkorst en plakjes ei bekeggen.
Stokbrood dichtklappen en in 4 stukken snijden.

Serveertip

Lekker als picknickgerecht.
in plaats van tartaar kun je ook filet american gebruiken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten