Paksoi en shoarma-stamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g paksoi
300 - 500 g shoarma
1 teentje knoflook
1 zakje cup-a-jus of eigengemaakte jus
1 a 2 bouillon blokjes
aardappelpuree (gemaakt van 1 kg geschilde aardappels of van instant
aardappelpuree)
sambal naar keuze
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de aardappelpuree klaar (gebruik hierbij de bouillon blokjes). Bak de shoarma. Snijd de paksoi, was deze en laat hem uitlekken. Doe de knoflook en de paksoi bij de shoarma en verwarm dit samen. Voeg de aardappelpuree toe. Maak de jus klaar en voeg deze toe tot het mengsel smeuig is.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten