Kippenlevertjes met pruimen en abrikozen

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 31-01-2006

Een overheerlijk gerecht als je een liefhebber bent van lever! Er wordt gebruik gemaakt van gedroogd fruit die tegenwoordig \'eetklaar\' wordt verkocht.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Was de kippenlevertjes, dep deze droog en snij ze eventueel in kleinere stukken.

Bereidingswijze

Verhit de boter/olie in een braadpan en bak hierin het spek licht uit. Voeg na enkele minuten de ui erbij en laat deze goudgeel worden. Voeg de kippenlevertjes eraan toe en braad deze tot ze bijna gaar zijn met de chilipoeder en het bouillonblokje.

Schenk daarna de abrikozen-sinaasappeldrank met de Proven?aalse kruiden en de abrikozen en pruimen erbij en laat alles nog eens 4 ? 5 minuten stoven.

Serveertip

Lekker met stokbrood en een gemengde salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten