Ingepakt varkenshaasje

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
75 g monchou
2 el geroosterde pijnboompitten, fijngehakt
peper, zout
? 400 g varkenshaas (2 stuks)
8 plakken gerookte ham (bijv. coburger)
3 el olijfolie traditioneel (c1000)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pureer de MonChou met de pijnboompitten met een staafmixer en voeg peper en zout naar smaak toe.
Snijd de varkenshaasjes in de lengte in maar niet helemaal door en verdeel het kaasmengsel over de haasjes. Vouw ze dicht en vouw het onderste puntje om.
Omwikkel ze met de ham. Verhit de olie en bak de haasjes in ? 10 min. rondom mooi bruin en net gaar.
Laat ze 5 min. onder aluminiumfolie rusten en snijd ze met een scherp mes in plakjes. Lekker met gebakken aardappelpartjes en roergebakken courgette met Italiaanse kruiden.

Bron

C1000

Laatste reacties

essiepet avatar
essiepet 03-04-2012

heb je recept meegenomen voor een buffet laat je nog weten wat ze er van vonden groet Essie

marie-france avatar
marie-france 25-05-2008

Hoi, gisteren meegenomen, vandaag gemaakt, Ik had geen Minchou in huis maar wel Philadelphia Light met bieslook. Ook lekker! Ik ga het vaker maken. Groet, Marijke

marie-france avatar
marie-france 24-05-2008

Ik neem dit mee, lekker makkelijk en het lijkt me heerlijk! Groet, Marijke

adaszus avatar
adaszus 06-04-2008

Ik heb het gemaakt voor 12 gasten en iedereen vond het geweldig!

cdrek avatar
cdrek 08-11-2007

Neem je recept mee, ziet er lekker uit. groetjes José

orphan avatar
orphan 29-01-2006

Hallo,ik heb dit recept van je meegenomen omdat het me erg lekker lijkt,groetjes van Karin

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten