Ingepakt varkenshaasje
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 29-01-2006
Ingrediënten 4 personen
75 g monchou2 el geroosterde pijnboompitten, fijngehakt
peper, zout
? 400 g varkenshaas (2 stuks)
8 plakken gerookte ham (bijv. coburger)
3 el olijfolie traditioneel (c1000)
Bereidingswijze
Pureer de MonChou met de pijnboompitten met een staafmixer en voeg peper en zout naar smaak toe.
Snijd de varkenshaasjes in de lengte in maar niet helemaal door en verdeel het kaasmengsel over de haasjes. Vouw ze dicht en vouw het onderste puntje om.
Omwikkel ze met de ham. Verhit de olie en bak de haasjes in ? 10 min. rondom mooi bruin en net gaar.
Laat ze 5 min. onder aluminiumfolie rusten en snijd ze met een scherp mes in plakjes. Lekker met gebakken aardappelpartjes en roergebakken courgette met Italiaanse kruiden.
Bron
C1000
Laatste reacties
heb je recept meegenomen voor een buffet laat je nog weten wat ze er van vonden groet Essie
Hoi, gisteren meegenomen, vandaag gemaakt, Ik had geen Minchou in huis maar wel Philadelphia Light met bieslook. Ook lekker! Ik ga het vaker maken. Groet, Marijke
Ik neem dit mee, lekker makkelijk en het lijkt me heerlijk! Groet, Marijke
Ik heb het gemaakt voor 12 gasten en iedereen vond het geweldig!
Neem je recept mee, ziet er lekker uit. groetjes José
Hallo,ik heb dit recept van je meegenomen omdat het me erg lekker lijkt,groetjes van Karin