Stamppotje rauwe andijvie

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rookworst ? 350 g
2 el olijfolie traditioneel (C1000)
125 g magere spekreepjes (C1000)
1 pakje Maggi aardappelpuree
6 dl halfvolle melk
peper, zout
400 g panklare andijvie (C1000)
3 el rode pesto (Grand?Italia)
250 g cocktailtomaten in vieren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Wel de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 1 el van de olie en bak de spekjes knapperig uit.
Bereid de puree met de melk, 8 dl water en peper en zout naar smaak.
Schep de andijvie, de rest van de olie en de pesto erdoor en warm alles goed door.
Schep de tomaatjes en peper en zout naar smaak erdoor en verwarm alles nog 1 min. Snijd de worst in plakjes en leg ze op de stamppot. Serveer direct.

Bron

C1000

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten