Kalkoenfilet met katenspek en italiaanse kaassaus

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 28-01-2006

Kalkoenfilet met katenspek en italiaanse kaassaus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
40gr. boter,
125gr. champignons in plakjes,
1 eetl. bieslook, fijngeknipt,
zout, versgemalen peper,
4 kalkoenfilets,
8 plakjes katenspek,
1 doosje (maggi) italiaanse kaassaus met gorgonzola
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit 1 eetl. boter in de pan en bak de champignons op hoog vuur in 3-4 minuten bruin.
Schep de bieslook erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe.
Snijd de filets open en vuls ze met champignons en klap ze weer dicht.
Wrijf de filets in met zout en peper en wikkel elke filet in 2 plakjes katenspek.
Verhit de rest van de boter in de koekenpan en bk de kalkoenfilets op matig vuur in
10-12 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig om.
Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg de filets op de borden en schep de kaassaus erover

Serveertip

lekker met (groene) tagliatelle en gegrilde tomaatjes

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 29-01-2006

Hallo,dit recept lijkt me erg lekker en daarom heb ik het favoriet gezet,groetjes van Karin

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten