Quiche met kip en broccoli

  • Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak Honig Mix voor Quiche Lorraine
200 gr Broccoli roosjes
200 gr Asperges (vers / uit pot)
300 gr kip
5 eieren (m)
150 ml melk
75 gr kaas
Olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
body{background: url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20060128115730.jpg)}--

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200?C.
Vet een taartvorm in met boter of bedek de taartvorm met bakpapier.

2. Meng 2 eieren en 3 eetlepels olie met de bodemmix en klop het geheel tot een stevig vloeibaar beslag in ongeveer 2 minuten.

3. Verdeel het beslag over de bodem van de taartvorm.

4. Klop 3 eieren los met de melk en voeg hierna de kruidenmix voor quichevulling toe.

5. Bak de kip in een pan goudbruin en voeg dan de groenten toe en roerbak deze even mee.

6. Meng de groenten en de kip door het beslag.

7. Giet het beslag in de taartvorm en strooi de kaas eroverheen.

8. Bak de quiche in ongeveer 30 minuten af in de voorverwarmde oven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten