Mosselen met Romige Pasta
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 27-01-2006
Voorbereiding
Kook de mosselen gaar. Kook de pasta zonder zout beetgaar. Giet de pasta af en laat met een deksel op de pan staan. Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze in fijne ringen. Doe de boter in de pan en bak de lenteuitjes lichtbruin, voeg cayennepeper, vissaus en ketjap toe en roer nog even om. Giet de kokosmelk bij de uitjes. Hak de citroenmelisse en het basilicumblad fijn. Meng de garnalenpasta en de kruiden door de saus en doe er de gekookte mosselen zonder schelp bij.
Bereidingswijze
Breng aan de kook en laat circa 5 minuten zachtjes prutellen. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schenk er de mosselsaus over.
Serveertip
Garneer met een paar basilicumblaadjes
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties