Gegratineerde roodbaarsfilets

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-01-2006

Een prima gegratineerd ovenschoteltje, dat verrassend eenvoudig te bereiden is

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

800 gr roodbaarsfilet
4 sneetjes gerookte zalm

250 gr geraspte comt?
50 gr boter

500 gr witloof



.

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-Verwarm de oven voor op 180C.
- Maak het witloof schoon en snijd het fijn.

Bereidingswijze

*Beboter een ovenschotel en leg er het witloof in. Kruid met peper en zout.
*Schik de visfilets naast elkaar op het bedje van witloof en dek af met de gerookte zalm.
*Bestrooi met geraspte kaas en bak ? een half uur in de oven. Laat op het einde enkele ogenblikken gratineren.

Serveertip

Geef er met peterselie bestrooide gekookte aard?appelen bij

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten