Gegratineerde roodbaarsfilets
- Belgisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 27-01-2006
Een prima gegratineerd ovenschoteltje, dat verrassend eenvoudig te bereiden is
Ingrediënten 4 personen
800 gr roodbaarsfilet
4 sneetjes gerookte zalm
250 gr geraspte comt?
50 gr boter
500 gr witloof
.
Voorbereiding
-Verwarm de oven voor op 180C.
- Maak het witloof schoon en snijd het fijn.
Bereidingswijze
*Beboter een ovenschotel en leg er het witloof in. Kruid met peper en zout.
*Schik de visfilets naast elkaar op het bedje van witloof en dek af met de gerookte zalm.
*Bestrooi met geraspte kaas en bak ? een half uur in de oven. Laat op het einde enkele ogenblikken gratineren.
Serveertip
Geef er met peterselie bestrooide gekookte aard?appelen bij
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties