Spinazie tortilla

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-01-2006

Eenpansgerecht van aardappel en spinazie

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
1 pak aardappelblokjes (diepvries), 350 gram spinazie ? la creme, knakworstjes, 4 eieren, 1 ui, 2 tenen knoflook, gedroogde tomaat in olie, zout/peper/paprikapoeder en slagroom
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Ontooi de spinazie en de aardappelblokjes en verwarm de knakworstjes

Bereidingswijze

Fruit de ui, en voeg de aardappelblokjes toe. Bak deze totdat ze lichtbruin zijn. In de tussentijd maak je een mengels van de spinzazie, de fijngesneden gedroogde tomaat, eieren, knoflook, specerijen en 2 dl slagroom. Roer dit alles goed door elkaar. Als de aardappels lichtbruin zijn voeg je het spinaziemengels toe en daarna de in partjes gesneden knakworst. Leg een deksel op de pan en laat het in 10 minuten een stevige koek worden. Zodra het stevig genoeg is keer je de tortilla en laatje de andere kant bruin worden.

Serveertip

Lekker met ketchup

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten