Koteletten met mosterd en gruyere
- Belgisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 26-01-2006
Gegratineerd en een heerlijk roomsausje op basis van Calvados.........zo eenvoudig en zo lekker !!!
Ingrediënten 4 personen
4 varkenskarbonades
4 eetlepels mosterd
4 eetlepels verse room
2 eetlepels calvados
150 gram geraspte gruy?rekaas
Voorbereiding
Kruid de karbonades met peper en zout en bak ze 15 minuten in een koekepan
Bereidingswijze
. Klop ondertussen de slagroom stijf en meng er kaas en mosterd onder.
-Leg de karbonades in een vuurvaste schaal. --Bedek ze met het mengsel van geraspte kaas, mosterd en stijfgeslagen room. Gratineer ze onder de grill. Deglaceer de pan, waarin de karbonades zijn gebakken, met calvados en voeg wat room toe. Verhit tot de saus dik wordt.
Serveertip
Opdienen met gekookte aardappels en groenten naar smaak
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties