Koteletten met mosterd en gruyere

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-01-2006

Gegratineerd en een heerlijk roomsausje op basis van Calvados.........zo eenvoudig en zo lekker !!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

4 varkenskarbonades
4 eetlepels mosterd

4 eetlepels verse room
2 eetlepels calvados

150 gram geraspte gruy?rekaas





Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kruid de karbonades met peper en zout en bak ze 15 minuten in een koekepan

Bereidingswijze

. Klop ondertussen de slagroom stijf en meng er kaas en mosterd onder.
-Leg de karbonades in een vuurvaste schaal. --Bedek ze met het mengsel van geraspte kaas, mosterd en stijfgeslagen room. Gratineer ze onder de grill. Deglaceer de pan, waarin de karbonades zijn gebakken, met calvados en voeg wat room toe. Verhit tot de saus dik wordt.

Serveertip

Opdienen met gekookte aardappels en groenten naar smaak

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten