grieprecept

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-01-2006

een gezonde maaltijd met een heeeerlijke andijviesalade

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen








Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • snijd de kipfilet in stukjes en kruid ze met kerriepoeder, ketjap, peper en zout.
  • verwarm de olie in een wok en voeg de knoflook, ui en wortel toe.
  • laat even lekker fruiten en voeg de kip toe.
  • bak rondom goed aan en voeg dan de courgette en champignons toe.
  • breng verder op smaak met de cajunkruiden (voor een lekker pittige smaak) en voeg op het laatst de taug? toe, zodat die lekkecr knapperig blijft.

Serveertip

  • serveer met witte rijst.
  • TIP:
  • maak de maaltijd nog gezonder door er een andijvie-peersalade bij te eten. gebruik daarvoor per persoon een halve rijpe peer, snijd deze in stukjes en meng die met wat fijngesneden andijvie. maak een dressing door een halve kiwi te pureren met 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel azijn, peper, zout en een beetje suiker. meng de dressing door de andijviesalade.


Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten