1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. PASTA ARRABBIATA

PASTA ARRABBIATA

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-01-2006

Ingrediënten


75 gr spekvet
2 verse chilipepers

2 eetlepels olijfolie
1 grote ui, gesnipperd

1 teen knoflook
500 gr zeer rijpe tomaten

500 gr pasta
2 eetlepels fijngehakte peterselie

Parmezaanse kaas



Pittige pasta

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd met een groot mes het spekvet fijn. Snijd de chilipepers fijn. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak het spekvet, pepers, ui en knoflook 8 min. op matig vuur. Roer af en toe. Voeg de gehakte tomaten ?n 1? dl water toe. Voeg peper en zout naar smaak toe. Laat de saus afgedekt 40 min. sudderen, tot hij dik en lobbig is.

Bereidingswijze

Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met zout al dente. Laat hem uitlekken en houd de pasta warm in de pan. Roer de peterselie door de saus Proef even en voeg naar smaak peper en zout toe. Schep de saus door de pasta. Strooi parmezaanse kaas erover



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top