Gevulde Heilbot

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-01-2006

met roomkaas en garnalen

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
6 heilbotfilets
225 g roomkaas
225 g garnalensalade
zout en peper naar smaak
gedroogde basilicum
1 citroen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kom, spatel, mes, aluminiumfolie, bakplaat

Voorbereiding

Verhit de oven voor op 180?C.
Meng in een kom de roomkaas met de garnalensalade, breng op smaak met basilicum, zout en peper en verdeel in 6 porties.
Snijd de heilbotfilets aan ??n kant open.

Bereidingswijze

Vul elke heilbotfilet met een portie van het roomkaas- garnalenmengsel.
Leg de filets op een bakplaat op aluminiumfolie en knijp er de citroen boven uit.
Bak de heilbotfilets 20 minuten of tot de vis gaar is.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten