1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gestoomde gevulde champignons met kipgehakt

Gestoomde gevulde champignons met kipgehakt

Door: sonja26975

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-01-2006

Ingrediënten 2 personen


250 gr. portobellochampignon
150 gr. kippengehakt
0.5 eierdooier
2 el. verse, gehakte basilicum
Peper
Zout
Olie



Deze gevulde champignons met kippengehakt en basilicum zijn ideaal als voorgerecht. Met een salade en wat rijst erbij is het een lichte maaltijd.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Borstel de portobellochampignons schoon. Hak de steeltjes fijn. Meng deze met het kippengehakt, de eidooier, basilicum, peper en zout en vul de paddestoelen hiermee.

Leg de gevulde portobellochampignons in het mandje van de stoompan en stoom ze in circa 15 minuten gaar.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja26975
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top