Gebakken knoflook champignons

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-01-2006

Deze pittige reuzenchampignons worden warm geserveerd met een kruidenkwark dip

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-6 sjalotten (gesnipperd)
-4 knoflooktenen (geperst)
-7 el olijfolie
-750 g reuzenchampignons
-2 bosjes peterselie
-zout en peper
-150 g kruidenkwark
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-olie verhitten en de ui en look fruiten
-champignons schoon maken en in plakjes snijden

Bereidingswijze

-de champignons in de pan toevoegen bij de ui en de look en ze circa 5 min bakken
-de fijngehakte peterselie toevoegen en zout en peper naar smaak toevoegen

Serveertip

verdeel de massa over bordjes en serveer de kwark apart in een potje

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten