1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Bleekselderij als rauwkost

Bleekselderij als rauwkost

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-01-2006

Ingrediënten 4 personen


3 struiken bleekselderij * citroensap * 1 rode paprika * tomatenketchup * creme fraiche * 1 teentje knoflook * zout.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de bleekselderij schoon, verdeel de stengels in stukjes van een paar cm, schep er een paar eetlepels citroensap over en roer de stukjes bleekselderij er goed door. Ontdoe de paprika van zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Roer een halve eetlepel citroensap en tomatenketchup de room, pers het knoflookteentje uit en strooi er zout bij. Verdeel de stukjes bleekselderij over vier schaaltjes en giet het sausje erover.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top