Oosterse Rijstschotel met Makreel

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-01-2006

Ook weer zo een heerlijk snel gerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eieren, 1 citroen, 1/2 zakje peterselie (a 30 g ), 1 chili peper, fijn gesneden, 1 gerookte makreelfilet met peper (200 g. Ouwehand), 2 el olie, 1 zak Thaise roerbakmix (400g), 11/2 el milde kerriepoeder, 1 zak voorgekookte langkorrel express rijst (250 g. Uncle Ben s)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Eieren in 6-8 min. hard koken, pellen en in partjes snijden. Intussen citroen in lengte halveren. Helft in 4 partjes snijden, van andere helft schil dun raspen. Peterselie fijnhakken. Makreel in stukjes verdelen.

In wok olie verhitten en roerbakgroenten met kerriepoeder, chilipeper, citroenrasp, peterselie en peper naar smaak 3-4 min. roerbakken.

Rijstschotel op twee borden scheppen en garneren met ei en citroen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten