1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Oosterse Rijstschotel met Makreel

Oosterse Rijstschotel met Makreel

Door: novemberrain18

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-01-2006

Ingrediënten 4 personen


2 eieren, 1 citroen, 1/2 zakje peterselie (a 30 g ), 1 chili peper, fijn gesneden, 1 gerookte makreelfilet met peper (200 g. Ouwehand), 2 el olie, 1 zak Thaise roerbakmix (400g), 11/2 el milde kerriepoeder, 1 zak voorgekookte langkorrel express rijst (250 g. Uncle Ben s)



Ook weer zo een heerlijk snel gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Eieren in 6-8 min. hard koken, pellen en in partjes snijden. Intussen citroen in lengte halveren. Helft in 4 partjes snijden, van andere helft schil dun raspen. Peterselie fijnhakken. Makreel in stukjes verdelen.In wok olie verhitten en roerbakgroenten met kerriepoeder, chilipeper, citroenrasp, peterselie en peper naar smaak 3-4 min. roerbakken.Rijstschotel op twee borden scheppen en garneren met ei en citroen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top