Rundvlees met broccoli in vissaus

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-01-2006

Deze Aziatische \' Daging sapi broccoli\' is ontzettend lekker !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-500 g bieflappen (dunne lapjes)
-1 fijngesnipperde ui
-1 teen knoflook
-5 cm djahe
-3 el vissaus
-1 el ketjap
-5 th lepels maizena
-2 th lepels sesamolie
-500 g broccoli
-3 el olie
-peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

*maak van de helft van de uisnippers, look, en djahe + de helft van de vissaus en ketjap, zout en peper + 1,5 th lepel maizena en sesamolie een marinade
*leg de vleeslapjes er 20 min in om te marineren
*verdeel de broccoli in roosjes
*schil de stelen en snij deze in reepjes
*blancheer de groenten 3 min in kokend water, laat ze uitlekken en vang het vocht op
*roer de rest van de vissaus en ketjap erdoor

Bereidingswijze

-olie verhitten in de wok
-bak de rest van de ui, knoflook en djahe
-vlees toevoegen en bak alles 2 min op hoog vuur
*haal het vlees uit de wok
*bak de broccoli kort in de wok in het vleesnat
*roer de rest van de maizena door het broccoli nat en giet dit in de wok
*vlees erbij en alles goed verhitten

Serveertip

warm serveren

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten