spinazie-gehaktschotel met aardappelschijfjes in roomsaus

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2006

Ovenschotel met gehakt, spinazie en aardappeltjes in roomsaus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 2 pakken aardappelschijfjes in roomsaus (Dirk)
- 1 groot pak spinazie a la creme ontdooid 750 gram
- 500 gram half om half gehakt
- 4 eieren hardgekookt
- een half zakje geraspte belegen kaas
- 1 ui gesnipperd
- 2 eetlepels mosterd
- 2 teentjes knoflook
- zout, peper
- bakboter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Eierkoker of kleine kookpan
Koekepan
ovenschaal
oven
Knoflookpers

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden celcius.
Snij ondertussen gekookte eieren in plakjes.
Rur het gehakt in de boter met de ui en breng op smaak met de knoflook en wat peper en zout.
Roer de spinazie, het gehakt en de mosterd door elkaar.
Gooi dit mengsel in de ingevette ovenschaal en leg daar de plakjes ei op.
Leg dan de aardappelschijfjes hierop, en strooi hier de geraspte kaas over.
Bak het in de oven dan voor zo'n 30 minuten.
Eet smakelijk!

Laatste reacties

marjan21 avatar
marjan21 09-10-2008

Lijkt me heeel lekker en makkelijk te maken, ga ik binnenkort proberen, bedankt!!! Groetjes van Marjan

ruthbrock avatar
ruthbrock 17-09-2006

hoi, neem ik mee. ben dol op spinazie.liefs ruth

novemberrain18 avatar
novemberrain18 23-05-2006

Gisteren gegeten ik was alleen vergeten dat ik geen eieren meer in de koelkast had, heb het dus zonder gemaakt, was lekker! Ik heb zelf ook zo een recept maar dan met macaronie!

novemberrain18 avatar
novemberrain18 22-05-2006

Ik ga even door, ooook weer meegenomen, Bedankt! Groetjes ines

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten