Rempejek van teri

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2006

Klein zeevisje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels teri * 3 eetlepels rijstmeel * 2 eetlepels santensnippers * 5 eetlepels water * olie * 3 gesnipperde teentjes knoflook * 4 gepofte kemiri\\\'s 1/2 theelepel koenjit * mespunt kentjoer.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Droog de teri 1 uurtje in de zon of op een lauwwarme kachel. Breek de kopjes er af. Wrijf de knoflook met de kemiri\\\'s, koenjit en kentjoer tot een brij. Los de santensnippers op in water. Maak een beslag van het rijstemeel met de santen en roer er de kruidenbrij en de teri doorheen. Laat dit besag 15 minuten staan. Bak er platte, knappende koekjes van.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten