oosterse kippensoep

  • Chinees, Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-01-2006

BRON:Honig.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 pakje Honig Chinese Kippensoep
100 g gebraden kalkoenrollade (dikke plakken)
1 kleine rode paprika, in stukjes
100 g taug?
flinke scheut gembersiroop
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereid de Chinese kippensoep volgens de algemene bereidingswijze op het pakje.
Snijd intussen de kalkoenrollade in reepjes.
Voeg, zodra de soep kookt, de stukjes paprika toe en breng de soep al roerende weer aan de kook.
Leg het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep, onder af en toe roeren, nog 10 minuten zachtjes koken.
Roer de taug? en de gembersiroop door de soep en breng de soep opnieuw aan de kook.
Laat de soep nu nog 1 minuut koken.

Serveertip

Vervang de paprika door een bakje shii-take.
Voeg ook nog een scheut sake of sherry aan de soep toe.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten