1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Marinade voor kebabs

Marinade voor kebabs

Door: deonart

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 21-01-2006

Ingrediënten 4 personen


2 uien, fijn
4 teentjes knoflook, fijn
1 t geelwortelpoeder
1 t maanzaad
1/2 t cayenne
1/2 t gemberpoeder
1 t olie
2 t zout
1 e citroensap
300 ml yoghurt



Voor rund, lam, kippenvlees, varkensvlees of vis.. deze mengsel is voldoende voor 600g vlees.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Vermengd alle ingrediƫnten heel goed en marineer stukken rundvlees of lamsbout of kipfilet of varkensvlees of vis voor tenminste 1 uur erin.
2. Grilleer op pennen erna tot gaar. Tijd hangt ervan af welke soort vlees je gebruikt.

Serveertip

Ook lekker bij BBQ

Bron

Proeven en experimenteren



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top