GOL SEEKH KEBAB

  • Indiaas,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 21-01-2006

gegrilleerde gehakt op saté stokjes of ijzeren pennen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 heel fijn gehakt groene peper
1 grote ui, fijn
1 t knoflook, fijn
600 g mager rundergehakt
1 t chilipoeder
1 t kerrie
2 t ketoembar 1/2 t komijnpoeder
1/2 t gemalen amandelen
1/2 t geelwortelpoeder
1 ei
olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten heel goed.
2. Vorm nu van deze gehakt mengsel worsten en steek die in de lengterichting aan stokjes of pennen.
3. Laat ze even voor een half uurtje staan en grilleer ze in 15 min. gaar en mooi van kleur terwijl je ze met een kwastje insmeren.

Bron

Kerrie uit een multiculturele keuken

Serveertip

Ook geschikt voor BBQ

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten