Bieten a la creme

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 19-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo bieten * 1 uitje * boter * bloem * 2 dl bouillon * peper * zout * room.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Boen de bieten schoon en kook ze gaar in het ruim water. Verwijder het vel en snijd ze in plakken. Snipper de ui en fruit die in wat boter, strooi er 1 eetlepel bloem bij en roer die goed door. Schenk de bouillon er bij en maak de saus op smaak met peper en zout en een scheutje room. Giet de saus over de bieten en roer ze goed door.

Serveertip

Serveer dit gerecht met aardappelen en rundvlees.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten