1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Texas-schotel

Texas-schotel

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-01-2006

Ingrediënten 2 personen


Ong. 200 gr rundergehakt
1 groot of 2 kleine blikjes Mexico Melange van Bonduelle (erwtjes, mais en paprika)
1 potje c?me fra?che
2 eetl. Tacos-kruiden (AH)
evt. bakje champignons
(evt. wat ananas-stukjes)
1 zak Tacos chips (Nacho Cheese)
1 zakje geraspte oude kaas


Verder heb je nodig


1 platte, ondiepe ovenschaal
kwastje om in te vetten
koekenpan of braadpan


Makkelijk, lekker en eens iets anders

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 220*.
Champingnons wassen en snijden
Evt ananasstukjes laten uitlekken
Blikjes groenten laten uitlekken

Bereidingswijze

Gehakt rul bakken in koekenpan of braadpan.
Dan de rest van de ingredienten toevoegen, behalve chips en kaas.
Goed doorroeren en warm laten worden.
Dan alles in ovenschaal doen, chips eroverheen spreiden, kaas erover verdelen en 15 min in warme over zetten tot de kaas bruin gaat worden.
De bedoeling is om met de chips een hap van het mengsel te pakken en het zo op te eten. Eet smakelijk!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van seless


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van seless
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top