paprikasaus

  • Marokkaans, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-01-2006

heerlijke saus over vis of vlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kleine ui, 2 grote rode paprika\\\\\\\'s in stukjes, 2el. olijfolie, 2 dl. slagroom, tl. tijmblaadjes, zout, peper. (ipv verse rode paprika kun je ook geroosterde paprika uit een pot gebruiken)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
sauspan met dikke bodem

Bereidingswijze

ui en paprikastukjes 10 minuten in olie bakken, slagroom en tijm toevoegen. zachtjes 10 minuten koken. Darrna pureren en afmaken met peper en zout

Serveertip

lekker over biefstuk, vis of kipfilet.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten