Chocoladepudding met croissants

  • Goedkoop en snel, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-01-2006

Dit lijkt me een super lekkere pudding!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal van ca 11/2 liter
Ovenschaal die flink wat groter is.

Voorbereiding

Klop de eieren los in een middelgrote schaal
Verwarm de oven voor op 160 graden

Bereidingswijze

Snijd elke croissant in vier schuine stukken
Besmeer elk stuk aan een kant met de chocoladepasta
Leg de stukken croissant dakpansgewijs in de ovenschaal
Roer de melk met de chocolade en de suiker op een laag vuur door elkaar tot de chocolade gesmolten is
Klop dit mengsel door de eieren
Giet het geheel over de croissants en zet de schaal in de grotere bakvorm
Vul de grootste vorm voorzichtig met water (ongeveer voor de helft)
Bak de pudding ca.50 min.in de oven of tot hij in het midden stevig is

Serveertip

Zeef wat poedersuiker over de pudding en serveer warm.

Mmmmmmmm!

Laatste reacties

anjakeuken avatar
anjakeuken 19-01-2006

Lijkt me leuk eens te maken....bedankt gr...ANJA....

johannesen avatar
johannesen 18-01-2006

heb dit van je mee,lijkt me weer es wat anders dan anders.gr anita

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten