Aubergines met garnalensaus

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 aubergines * olijfolie * 1 teentje knoflook * zout * gepelde garnalen * soja * ve-tsin.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was en schil de aubergines, snijd ze in dobbelstenen. Verhit enkele eetlepels olijfolie, voeg de blokjes aubergine toe, wat zout en fijngesneden knoflook. Laat het geheel 1 minuut bakken en schep er dan enkele eetlepels gepelde garnalen en 1 eetlepel soja bij, die u mee laat bakken. Giet er na het bakken 1/2 liter water bij en voeg een mespuntje ve-tsin toe. Laat het geheel 25 minuten op een zacht vuur koken alvorens op te dienen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten