Aubergines, gekookte

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 aubergines * peper * zout * 2 1/2 dl roomsaus * citroenschil * boter.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwijder de steeltjes, was de aubergines en schil ze. Leg de aubergines vervolgens in een pan en giet er zoveel water bij dat zij half onderstaan. Voeg wat zout toe. Als de aubergines gaar zijn, snijd u ze in dobbelstenen, welke u in een goed-warme roomsaus legt. Maak het geheel op smaak met geraspte citroenschil, peper en eventueel nog wat zout. Roer er een klont boter door.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten