Broccoli salade

  • Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-01-2006

Een lekkere broccoli salade. Geschikt als lunch, maar ook als bijgerecht. Een aangepast AH-kaartje

Deel dit recept

Ingrediënten
broccoli
rode ui
rozijnen
feta
pijnboompitten of zonnebloempitten
yogurth-olijf dressing (kant en klaar of zelf maken door yoghurt en olijfolie te mengen)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
Snij de broccoli in roosjes en kook deze kort, zodat deze nog wat knapperig is.
Snij de rode ui in snippers en de feta in blokjes.

Bereidingswijze

Voeg de broccoli, rode ui, feta, rozijnen en pijnboompitten bij elkaar.
En schenk daar over heen de yoghurt-olijfolie dressing.

Serveertip

Bijvoorbeeld als bij gerecht met sate en rijst. Als salade op een buffet of met (afgebakken) brood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten