Groenten met gehaktvulling

  • Nederlands, Ovenschotel
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 gr.mager gehakt naar keuze, 1 ei. 1 eetlepel kerriepoeder 1 eetlepel verse koriander(fijn gesneden) 1 paprika geel en/of oranje in heel kleine blokjes gesneden. 1 teentje knoflook(fijn gesneden) zout,peper en nootmuskaat, \\groenten naar keuze om te vullen(paprika-aubergine- minibloemkool)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschotel.

Voorbereiding

Verwarm de oven op 180 graden;

Bereidingswijze

Vermeng het gehakt met het ei, de paprika, knoflook en kruiderij en maak het pittig op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Maak de groenten schoon, halveer ze of snijd er het kapje vanaf en hol ze uit met een lepeltje en/of boortje. Vul de groente royaal Met de gehaktvulling en gaar deze in ca 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Eventueek kunt u de gevulde groenten bestrooien met geraspte kaas. Lekker met aardappelpuree, risotto of couscous.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten