Ansjovis met Bosuitjes

  • Mediterraan, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-01-2006

Lekker indopen en op stukjes stokbrood serveren

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 pakje ansjovis in olie (marokaanse toko), 2 bosjes lenteuien (6 stuks), 1 rode ui, 1 1/2 kleine rode pepertjes, grote scheut extra virgine olijfolie (griekse), grote scheut balsamico azijn
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Rechthoehige witte diepe schaal

Voorbereiding

Bosuitjes wassen en in ringetjes snijden. Rode ui in dunne ringetjes snijden. Rode pepertjes wassen en snijden. Ansjovisjes doormidden snijden en samen met de bosuitjes en de rode pepertjes mengen, een goede scheut olijfolie en balsamico erbij en dit alles mengen, laat het een klein uurtje op de aanrecht staan zodat de smaken goed doortrekken

Serveertip

Serveer met stokbrood

Laatste reacties

professoroud avatar
professoroud 28-08-2016

Heel simpel en heel lekker! Dank je wel!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten