1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Bamisoep

Bamisoep

  • Indonesisch, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-01-2006

Ingrediënten 4 personen


250 g kipfilet
3 eieren
1 theelepel sambal oelek
olie (om te wokken)
200 g noodles van Amoy
400 g Oosterse roerbakmix
1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng
1 liter kippenbouillon van 1 tablet
50 g kroepoek naturel
2 eetlepels gebakken uitjes



Bamisoep
Bamisoep

Oosters soepje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in dunne reepjes.
Klop de eieren los met de sambal. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak een omelet. Rol de omelet op en snijd hem in dunne reepjes


Verhit de olie in een wok of pan met dikke bodem. Roerbak de kipfilet in ca. 3 minuten goudbruin en gaar.
Voeg de groenten toe en roerbak nog ca. 2 minuten.
Voeg de boemboe en de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook.
Voeg de noodles toe en warm nog ca. 1 minuut door.
Schep de soep in kommen of borden en verdeel de omeletreepjes erover.
Bestrooi met verkruimelde kroepoek en gebakken uitjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top