Vurige visschotel

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*2 eetlepels olie
*1 tl komijnzaad
*1 ui, fijngehakt
*1 rode paprika in dunne reepjes
*1 teen knoflook, geperst
*2 verse rode chilipepers, fijngehakt
*2 laurierbladeren
*1/2 tl zout
*1 tl komijnpoeder
*1 tl korianderpoeder
*1 tl chilipoeder
*400 gram gepelde tomaten uit blik
*2 grote aardappelen, in blokjes
*2 dl visbouillon of kruidenbouillon
*4 kabeljauwfilets
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote, diepe koekenpan en fruit de komijnzaadjes 2 min., tot ze beginnen te springen.
Voeg ui, parikareepjes, knoflook, chilipepers en laurierbladeren toe en fruit alles 5-7 minuten totdat de ui bruin kleurt.

Roer zout, komijn-, koriander-, en chilipoeder erdoor en bak 3-4 minuten mee.

Voeg tomaten en aardappelblokjes toe en roer dan de bouillon erdoor. Breng aan de kook, verlaag de temperatuur en 10 min. pruttelen.

Doe de vis erbij, dek af en laat 10 min. zachtjes pruttelen, of tot de vis gaar is.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten